Căldură mare

1
42
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Tăiem pensiile cu 15%. Nu mai tăiem pensiile. Tăiem salarii de bugetari. Cu 25%. „Nu vom creşte taxele“! Creştem TVA la 24%. „TVA-ul trebuie dat jos! Creşterea a fost o greşeală!“ Vine FMI. E bine, dar nu e destul! Mai creştem TVA. La 25%. Scădem cota unică de impozitare. La 10%.

Tăiem subvenţiile la căldură. Acum e cald, nu se cunoaşte. Dar la iarnă? Vai de noi! Nu le eliminăm, le dăm diferenţiat, în funcţie de venit. Debranşarea, centrala de apartament, izolarea-o căruţă de bani. Greu dacă nu le-ai făcut până acum.

Reduceri. Concedieri continue la privaţi. Salarii întârziate, salarii diminuate. Disponibilizări la stat. Reducem prin faţă, angajăm prin spate. Clientela politică nu rămâne pe dinafară. E „rotită“, în alte sinecure. Disponibilizări din primării. PCR-ul la lucru. Pilele, cunoştinţele şi relaţiile rămân, fraierii nimănui pleacă. Se închid instituţii de cultură şi teatre. De revistă, de operă, dramatice. Ce nevoie mai avem de ele? Tot suntem o naţie de OTV-işti manelari.

DNA îl face martir pe Dan Diaconescu. Se consideră deja un deţinut politic şi se compară cu martirii ţărănişti. Seniorul se răsuceşte în mormânt. Bulăul l-a hotărât pe DD să candideze la preşedinţie. Încă o arestare –două şi ajunge la 20%. Se vede deja preşedinte. Are fir direct cu Preşedintele şi cu miniştrii care se jură, chipurile, că nu ei au ordonat arestarea lui. În tot timpul ăsta, el se victimizează, iar poporul de bizoni (viitori membri ai Partidului Poporului) contribuie la prosperitatea şmecherului cu iaht, dar fără dinţi în gură, dând SMS-uri de răspuns la întrebări inepte. Arestarea, mană cerească pentru rating!

Mădălina Manole. Tot ce-i în lună şi în stele despre sinucidere, carieră, muzică, celebritate, moarte. Colegi din showbiz, psihologi, jurnalişti de scandal, analişti de serviciu. Soţul şi părinţii artistei se porcăie public şi declanşează crunta bătălie pentru avere. Aproape c-o înţelegi pe artistă pentru gest, văzând lângă cine a fost nevoită să trăiască. Hienele din televiziuni fac rating, iar telemaniacii salivează după acest macabru scandal suculent.

A început campionatul! Liga lui Mitică. Meciuri leşinate. Căldura e de vină. Meciuri proaste. Scandaluri, porcăială. Arbitrii sunt de vină. Falimentul bate la uşă. Fiscul e de vină. Noi, oamenii de fotbal,suntem stat în stat. De ce să plătim impozite, ca tot poporul? Pandurii Târgu Jiu promovează a doua oară pe uşa din dos. Cumpără locul şi lotul lui Internaţional Curtea de Argeş. Condescu are bani. Minerii stau acasă în şomaj tehnic, dar sindicatul are bani (publici) pentru echipă de Liga I.

Bun venit în România din vara lui 2010! Vă doare capul? Guvernul nu ne mai dă nici Algocalminul fără reţetă. Mai bine ne-ar da Furadan! Să nu ne mai chinuim!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ