4 COMENTARII

 1. Rusinica inca e mare pretul nesatuilor!
  Fagaras gigacalorie 304 lei -16=288 LEI!
  Ploiesti 160  lei 
  Zalau 170  lei 
  Brasov 171 lei
  Cluj 165 lei!
  Consilierii aia chiar tin la oameni in Zalau ,Brasov,Ploiesti si Cluj voi a-ti votat 304 lei locul 2 pe tara ca scumpire  ,vin alegerile bre si vreti sa dregeti busuiocul cu 16 lei scazuti in ceasul al 12-lea?  Pai  de  ce nu a-ti votat de la inceput un pret mai mic!?Aia din Brasov ,Cluj ,Ploiesti si Zalau va dau lectii cu pretul intre 160 pina in 170 de lei gigacaloria!
  Cineva e minjit de ceva urit mirositor si nici zece ape nu il face sa arete mai curat !Ne este rusine cu voi domnilor hoti…….

 2. Bai papagalule nu mai intoxica. Esti pe langa subiect. Pretul de facturare la populatie a devenit 236 lei/gcal.

 3. Urmasii lui ion iliescu cioaba fie ca se numesc pesede ori usl se ascund sub minciunile electorale!
  Pretul gigacaloriei la Fagaras a fost stabilit la 304 lei ,acum a fost dat inapoi 16 lei pt alegeri la 288 lei !
  Daca  mai  draga pesede acum e facturat cu 236 lei la oameni ,diferenta de 52 de lei e platita ca subventie de primarie ,asa ca sint tot banii nostrii din impozite si taxe aruncati pe apa Simbetei!
  Si de la 236 lei gigacaloria pina la 160 -170 lei cit e in Brasov ,Cluj , Zalau si Ploiesti e cale lunga oblu 76 lei x 6 luni =456 lei deci cam 100 euro furati de la fiecare abonat domnule fost tovaras!Daca stii ceva spune tot nu umbla cu jumatati de adevar care tot minciuna se cheama!Aia 16 lei cum au putut fi scazuti ?Erau ametiti consilierii la calcularea votata intii cind am luat locul 2 pe tara ca scumpire?Parca sistemul din Fagaras de centralizare beneficiind de fonduri europene pt reabilitare are la fel ca cel din Ploiesti ,Brasov si Cluj are unul din cele mai mari randamente din tara ,atunci de ce nu sint preturile mici ca la ei?Eu as numi-o simplu de tot incompetenta si e timpul sa nu mai fie si platita pe bani grei!De ar durea prostia,,,,pe se de ..!

 4. Gigacaloria nu este scumpà , pretul este normal . Problema este de altà naturà , si anume salariile sànt mizerabile , cu 400 euro salar lunar , este imposibil de tràit ! Aici este de fapt problema . Introducerea unei legislatii ce obligà plata unui salariu minin obligatoriu , pe branse , ar rezolva problema aceasta ! De ex in comerz , sà fie minim , 2000 euro salariu lunar , la ocuparea unui post 100 % , in Gastronomie , minim 2000 euro lunar , in Constructii , minim 3000 euro lunar , in industria metalurgicà , minim 3500 euro lunar,.. asa se v-a ajunge la ridicarea generalà a nivelului de trai , si fiecare cetàtean ce munceste , o sà poatà sà tràiascà civilizat , sà achite facturile la zi ,.. iar asa se v-a stopa inbogàtirea abuzivà a unor indivizi , ce ajung de pe o zi pe alta miliardari in euro ( ex : Dinu Patriciu si Videanu ,… si in zona Fàgàrasului au ràsàrit vile màndre ce au costat milioane de euro , pe constructie , vile ce apartin diversilor indivizi , cum ar fi judecàtori , advocati , politicieni ) . Asa ar trebui fàcut , deoarece cu salariul minim pe economie actual , este imposibil sà tràiesti ! Cum sà tràiesti cu 400 de euro venit lunar ? Sub un pod , poate ,… deoarece cu acesti bani nu poti nici o chirie sà achiti ,…

LĂSAȚI UN MESAJ