„Cadouri de Sfântul Andrei şi Sfântul Nicolae“

0
58
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar primele care bat la uşă sunt sărbătoarea Sfântului Andrei şi a Sfântului Nicolae. Şi pentru a ne asigura că cei dragi vor avea ghetuţele pline, măcar de Sfântul Nicolae, Biblioteca Făgăraş, împreună cu Gurpul Hand – Made a pregătit făgărăşenilor o expoziţie itinerantă, denumită „Cadouri de Sfântul Andrei şi Sfântul Nicolae“.
„Fundaţia Culturală „Negru Vodă“ a fost gazda unei expoziţii de sezon. Biblioteca Făgăraş, împreună cu Grupul Hand – Made a pregătit făgărăşenilor exponate lucrate cu migală, dar şi cu pasiune realizate de către membrele grupului Hand Made.

Au vizitat expoziţia şi elevii de la Colegiul Naţional „Radu Negru“, care au rămas foarte impresionaţi de produsele create de către meşteşugari.
Făgărăşenii au putut admira produse de iarnă realizate manual şi cu siguranţă au avut de unde alege pentru a dărui un cadou expresiv şi frumos.

Zeci de oameni au achiziţionat astăzi produse lucrate manual, însă astfel de expoziţii vor mai avea loc şi în perioada următoare.
(A.R.)

LĂSAȚI UN MESAJ