7 COMENTARII

  1. Cam tardiv,dar niciodata nu e prea tarziu,mai ales,daca va fi dl. Dan Diaconescu presedinte. Ce vreau sa zic de fapt, este ca totate „bunurile” de inters public trebuia trecute in patrimoniul Consiliilor locale si administrate de acestea si cu beneficiile rezultate sa se fi facut investitii de interes local nu sa puna mana toti nemernicii ,toti neavenitii sa se imbogateasca furand averea statului.

  2. @Terente.Fii amabil și lămureste-mă!Avind in vedere atributiile constitutionale ale Presedintelui Romaniei,in ce mod s-ar putea implica dl.Dan Diaconescu?Ii va trebui poate ceva veselă,mobilier pentru DDTV?

  3. Draga Lebada,te rog sa nu-l persiflezi pe dl. D D T.v viitorul presedinte al Romaniei.Dansul stie ce zice si ce face.Ce Constitutie ,o respecta cineva/ asa si dl. DDTv.Ne da cate 20 mii euro de caciula din banii confiscati de la actualii miliardari va crea noi locuiri de munca ,va face auto strazi intre cele 4 puncte cardinale si multe altele,Tu n-ai vazut platforma PP-uli.Eu zic sa te grabesti ,sa te inscri in randurile noastre.Cad luam puterea la alegerile viitoare se va schimba total fata Romaniei.Atributiile din constitutie le va face el cu dl. Barbu de la DDTv care va fi primul ministru.Hai PP-ul.Speram ca pana in 2012 jumatate din romani sa fie ppisti.Cand va fi noul presedinte sarlatanii astia no sa-si mai faca ce vor cu banul si bunul public.

  4. BZF.Mă deranjează ca mesajul de răspuns al lui Terente mi-a fost expediat și in corespondența de e-mail!Deconspirarea e-mailului dovedeste că nu sinteti fair-play !

  5. Sub cuvant de onoare,eu nu am niciun amestec in treaba cu expedierea mesajului pe adresa ta;oricum bzf are adresa noastra de net deci,nu vad unde este deconspirarea.Chestiunea deranjanta,ca sa zic asa,ar fi cand publicam sub mai multe nick-uri si moderatorul stie acest lucru.

  6. Lebada, habar n-am despre ce vorbesti! Crezi ca am timp sa fac asemenea chestii? Si nici daca as avea, nu as face-o! Vad ca reiei acuzatiile mai vechi, atunci cand la fel m-ai acuzat ca te-am deconspirat lui Costica! Crede-ne, avem treburi mai importatnte de facut decat sa bagam zazanie intre voi! BZF

LĂSAȚI UN MESAJ