1 COMENTARIU

  1. …..si cu locurile de joaca special amenajate pentru copii cum ramane…? sau mai bine zis cu skatepark-ul pe care domnul Manduc a spus ca ni-l face?

  2. da spatiu pentru biciclete si skateborduri …..mereu se iau oamenii de noi pentru ca nu pastram linistea publica dar nu avem unde merge ….si in special politia comunitara

  3. ii nevoie de un skate park… toti practicantii de sporturi extreme s-au saturat sa fie luati de politia comunitare….

  4. Intr-adevar…si eu fac parte din pustii care doresc construirea unui skatepark(Un parc special amenajat pentru role,biciclete si placi de skateboard)…care ne-a fost promis de catre d-nul primar.Chiar daca nu s-ar construi un asemenea parc,noi am dori accesul de a „patina” in locurile publice cum ar fi in parcul din centrul orasului sau in alte zone in care nu exista pericolele de a sparge geamuri sau altele de genul acesta.Nu avem unde sa ne incercam trickurile nu avem unde sa ne distram cu ce ne place noua cel mai mult:SKATEBOARDINGUL…Poltistii comunitari reprezinta o mare problema pentru noi pentru ca oriunde ne-am da ei sunt cu ochii pe noi.Asemenea parcuri se intalnesc in multe dintre orasele Romaniei,si unul in Fagaras nu ar strica deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ