Biserica „Sf. Ioan Evanghelistul” a fost sfinţită

1
191
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Sute de credincioşi au luat parte sâmbătă la slujba de sfinţire a Bisericii „Sfântul Ioan Evanghelistul”din Făgăraş. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţii din Ţara Făgăraşului. La sfinţirea locaşului de cult a luat parte şi Înaltpreasfinţitul Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului.

Sărbătoare mare la Biserica „Sfântul Ioan Evanghelistul” de pe strada Nicolae Bălcescu: sâmbătă a avut loc slujba de sfinţire.
„Este ziua cea mai importantă pentru Sfânta Biserică. Este ziua în care se târnoseşte şi este sărbătoarea sărbătorilor, în care Hristos Domnul se sălăşluieşte în acest sfânt lăcaş, prin lucrarea harului Sfântului Duh care se revarsă asupra acesteia. De acum încolo, Dumnezeu sălăşluieşte în Sfânta Biserică aducând mângâiere, ajutor şi bucurie tuturor celor care vin în această biserică”, a spus Părintele Vasile Stan de la Biserica Sf. Ioan Evanghelistul.
Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu Înaltpreasfinţitul Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului.
Biserica a fost construită pe parcursul a nouă ani, iar acum lucrările au ajuns la final. Sute de credincioşi au ţinut să fie prezenţi la această slujbă.
„Am venit să ne rugăm ca de fiecare dată când e slujbă la biserică, însă de această dată este o slujbă deosebită, pentru că sfinţeşte biserica”, au spus credincioşii.
Loredana Socianu

1 COMENTARIU

  1. De „ciuperci”din astea avem nevoie acum? Asta e facuta si prost, de nu o pot ocoli babele de pasti complet 😉 Singura chestie buna care s-a facut acolo este gradinita, chiar m-a mirat chestia asta pentru ca rar face biserica ortodoxa ceva folositor pentru muriritorii ei.

LĂSAȚI UN MESAJ