Bikeathon 2021- regulament și condiții de înscriere

0
95
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Începând de luni, 1 martie 2021, Fundația Comunitară Țara Făgărașului așteaptă proiecte pentru cea de-a opta ediție a concursului caritabil de ciclism Bikeathon Țara Făgărașului. Proiectele pot acoperi domenii diverse, precum: educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă etc. Pot aplica organizații non-profit, grupuri de inițiativă (o echipă, un grup informal de cetățeni/membri ai comunității care împărtășesc un interes, o pasiune sau o preocupare pentru un subiect legat de viața în comunitate), școli, licee sau companii, care pot înscrie proiectele pe platformă.
Evenimentul de anul acesta, cuprinde mai multe etape:
– înscrierea proiectelor/cauzelor: 1 martie – 4 aprilie 2021, ora 16:00;
– înscrierea bicicliştilor care astfel susțin un proiect: 15 aprilie – 3 septembrie 2021;
– înscrierea susținătorilor pentru biciclişti/cauze/proiecte: 16 aprilie – 30 septembrie 2021;
– înscrierea voluntarilor se va face începând cu 10 martie 2021.
Spre deosebire de edițiile anterioare, anul acesta competiția va avea loc pe parcursul a două zile, pe 18 și 19 septembrie 2021, când se va da startul curselor din cadrul Bikeathon astfel încât fluxul de participanți să fie redus, iar eventualele condiții de distanțare impuse să poată fi respectate. De asemenea, se urmărește ca diferitele categorii de concurs să aibă o fereastră de timp mai mare între starturi. Împărțirea competiției pe două zile înseamnă că traseele sunt conturate astfel: cursele lungi au loc sâmbătă, pe 18 septembrie 2021 (cele de 4 km – în scaun rulant sau handbike, 71 km, 40 km și 22 km), iar cursele copiilor și cea de familie se vor desfășura duminică, 19 septembrie 2021. Este vorba de cursa de 10 km și cele de 1 tur, două ture și 3 ture de Cetate).
Atenție! Pentru această ediție nu se mai fac înscrieri la fața locului!
Pentru detalii suplimentare despre fiecare etapă și fiecare categorie competițională, vă rugăm să consultați regulamentul ediției a VIII-a.

LĂSAȚI UN MESAJ