Bercea Mondialu’ a anunţat că vine singur la audieri, însă nu a mai ajuns la Parchet

0
94
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu’, cumatrul fratelui presedintelui Basescu si prieten cu multi politicieni,  dat în consemn la frontieră după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, a luat legătura cu anchetatorii, cărora le-a spus vineri seară că se va prezenta singur la sediul Parchetului Tribunalului Olt pentru a fi audiat, însă nu a mai ajuns.

Anchetatorii care se ocupă de dosarul în care Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu’, cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din Slatina, au fost contactaţi de acesta, el spunându-le că se va prezenta singur la Parchetul Tribunalului Olt pentru a fi audiat în cazul înjunghierii nepotului său.

„El a spus că vine încă de ieri (vineri – n. r.), dar nu a mai ajuns să fie audiat”, dupa cum a  declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Olt.

Rudele lui Bercea Mondial afirmă că unul dintre fiii minori ai interlopului l-ar fi înjunghiat pe nepotul său, Ionuţ Anghel, zis Mercedes.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Dolj, inspector Veronica Constantin, a declarat, sâmbătă, că Sandu Angel este dat în consemn la frontieră.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ