Bază sportivă multifuncțională la Comăna

0
32
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

baza scoala comPe lângă investițiile care se fac în drumuri, în comuna Comăna se investește și tinerii talentați cu aptitudini sportive, motiv pentru care urmează să se construiască o bază sportivă modernă, multifuncțională în Comăna de Jos, pe spațiul din curtea școlii generale.
baza scoala com1„Vreau să fie cea mai frumoasă bază sportivă în aer liber din zonă, de aceea o să fim atenți la fiecare detaliu. O să se practice multe sporturi pe în această bază și o să fie de ajutor pentru tinerii din comună, pentru că adevăratele valori ale României sunt sportivi care au demonstrat multe pe plan național și internațional și majoritatea provin din mediul rural“, ne-a spus Viorel Grusea, primarul comunei Comăna.
Baza sportivă o să aibă un teren multifuncțional, cu teren sintetic care va putea permite desfășurarea mai multor activități sportive și jocuri de echipă. Pe teren se va putea juca handbal, minifotbal, baschet, tenis de câmp și volei. Momentan proiectul se află în procedura de achiziție, urmând ca în termen de 30 de zile să se dea ordinul de începere a lucrărilor și să se demareze lucrarea care are ca termen de finalizare 45 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ