Băut și fără permis, depistat de polițiști la Beclean

0
3420
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Nu trece săptămâna fără să avem cel puțin o persoană prinsă de polițiști, conducând un autovehicul sub influența băuturilor alcoolice! Conform Buletinului de presă transmis de IPJ Brașov și semnat de Agent Principal de Poliție, Nadia Olaru, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
În fapt, la data de 26 noiembrie 2021, în jurul orei 22.45, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 41 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Beclean din județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,91 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehicului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

LĂSAȚI UN MESAJ