4 COMENTARII

  1. mda,era si timpu,dar din pacate a trebuit sa moara multi oameni la acea trecere de cale ferata,pana sa isi dea seama autoritatile de faptul ca era nevoie de o bariera….pacat,pacat ca traim intr-o astfel de tara…sincer sunt dezamagit…

  2. Sà fie trasi la ràspundere Alesii ! Càte 50.000.000 de euroi amendà de càciulà , cà nu au fàcut un pasaj subteran acolo , vezi aicia e problema ,… Alesii acestia , sànt buni ei , nu zic eu cà nu-s buni , dar nu-i duce deloc capul , cà dacà ar fi avut un pic de creieri in cutia lor cranianà , ar fi tràntit acolo un pasaj subteran de toatà frumusetea , sà se mire tot vestul de el , si ar fi incasat si ei o spagà grasà de la constructor ,.. iar vre-o 500 de Fàgàràseni ar fi avut un loc de muncä , ….. dar ce sà le faci , dacà nu-i duce mintea , …. nu-i duce , ce putem face ?

  3. O sa fie doua semi -bariere ,ce vor ocupa doar jumatate de strada ,pe fiecare banda de circulatie din dreapta soselei!
    In alte parti ale tarii sint in functiune, dar accidente tot se intimpla ,multi trec inclusiv cu masina printre ele ,unii nu invata nici din greselile altora!O masina sfarimata de tren expusa inainte de trecere, poate ar face pe multi sa deschida ochii mai bine….

LĂSAȚI UN MESAJ