Balul Vânătorilor de la Laguna Albastră, un succes

0
1284
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Jungla Africii dar și pădurile Munțiilor Făgăraș au fost aduse mai aproape, prin intermediul unei expoziții unice, amenajată în cadrul Balului Vânătorilor de la Laguna Albastră. Evenimentul a avut loc sâmbătă 29 februarie și a adunat laolaltă, sute de vânători din zonă dar și din alte colțuri ale țării.

Pe lângă expoziția impresionantă de animale și preparatele cu specific vânătoresc, participanții au avut parte și de o porție zdravănă de râs însoțită de multă voie bună. Pentru că, cei care au întreținut atmosfera au fost cei mai iubiți oameni de radio, din acest moment, Popescu și Flick de la Radio ZU.

Evenimentul a avut și o latură caritabilă. Ca în fiecare an, dansatorii de la trupa de dans modern „Hansel și Gretel“ au dansat pentru a aduna bani sa acopere măcar o parte din cheltuielile cu transportul și cazarea la concursurile de dans unde vor reprezenta Făgărașul  în acest an. Ei au fost primiți cu foarte multă căldură de organizatori și participanți și au strâns simpatia și respectul celor care i-au urmărit.

50 de iepuri, 40 de fazani, trofee de cerb lopatar și căprior, blănițe de vulpe dar și un un porc mistreț au fost doar câteva dintre premiile pe care vânătorii și participanți au avut ocazia să le câștige printr-o tombolă.      

Dana Goleț și formația Analog dar și Lucian Drăgan au întreținut atmosfera pe tot parcursul serii.

    

 

LĂSAȚI UN MESAJ