Bal vienez la sfârșitul acestei săptămâni

0
31
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Balul VienezFăgărășenii dornici să petreacă la un bal unde eleganța o să fie la loc de cinste, sunt invitați la Balul Vienez. Asociația Oamenilor de Afaceri „Țara Făgărașului“ organizează a 2-a ediție a grandiosului eveniment, în data de 23 ianuarie, începând cu ora 19:00. Prima ediție a avut loc în martie 2014, iar ca și atunci, oamenii vor valsa pe muzica celor de la Filarmonica Brașov.
Astfel, doamnele vor purta ținute de gală iar rochiile elegante vor desăvârși valsurile pline de stil. Locurile la acest eveniment monden sunt limitate iar biletele au început deja să se achiziționeze în număr destul de mare. Oricine dorește să participe la acest bal elegant, o poate face indiferent dacă face parte din categoria oamenilor de afaceri, sau nu.
Evenimentul impune un dress code, așadar doamnele vor purta rochii de seară, iar domnii vor îmbrăca costume negre, acompaniate de papioane sau cravate negre. Balul se organizează la Bulevard Events Center, iar prețul unui bilet este de 150 lei. Rezervările se fac la recepția hotelului Bulevard sau pe [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ