6 COMENTARII

  1. nu e mult, mai sunt multe lucruri de realizat pentru o viata mai buna a pensionarilor si al Fagarasenilor dar totusi e ceva. E abia un inceput asa ca ……………. respect si continuati asa mai departe acum cat mai sunteti in si la putere.

  2. Sa stiti ca sunt familii tinere care nu-si permit sa iasa undeva la o cina de ani buni de zile pentru ca sunt fie someri si nu au bani ,fie au un venit la limita existentei au copii de scoala si bruma de banuti le trebuie pentru hrana de zi cu zi.Nu contest ca pensionarii sunt de cateva campanii bune cei mai usor de manipulat si voturile lor folosite dupa necesitate,insa nu fiti siguri ca va vor mai vota si de data asta.Dupa o anumita varsta nici nu ar mai trebui sa conteze votul celor peste 70 de ani ,pentru ca ei au pensii si nu ei ar trebui sa hotarasca  viitorul copiilor si tinerilor din zilele noastre.Luna trece ,pensia vine,…….dar ce fac cei tineri care nu au locuri de munca si cu teama zilelor ce vor veni??????

  3. DE CE NU FACETI CEVA DE GENUL SI PENTRU COPII STRAZII, OAMENI SARACI CARE NU AU CE PUNE PE MASA COPIILOR?
    ESTE DE APRECIAT CA NE GANDIM LA PENSIONARI, DAR POATE AR FII MAI BINE LA NISTE REDUCERI PENTRU PENSIONARI SI NU  BALURI…
    ESTE SI UN BUN MOTIV DE RECLAMA , CA DOAR VIN ALEGERI,NU?

  4. Este prima data cand aud o astfel de aberatie: pensionarii ar trebui sa nu mai voteze si votul lor sa nu conteze ca…au pensii!!! Draga Lena, tu ar trebui sa-ti tii ideile astea pt tine! Cine te-a impiedicat pe tine sa nu faci o scoala sau niste cursuri macar si sa lupti pt un job bine platit? Baluri in combinat, nu au fost numai pt pensionari si de exemplu, d-nul Grapa, a ajutat o multime de oameni, in marea lor majoritate tineri fara sa mai ii punem la socoteala si pe tiganii din combinat pe care i-a ajutat ca nimeni altul. Voi toti care comentati negativ la adresa fam Grapa, habar nu aveti ce a facut d-nul Grapa pt comunitatea din Fagaras si Tarq Fagarasului!                                                                                                  Deci draga Lena, ca cetatean al acestei tari, poti sa propui schimbarea Constitutiei ca pensionarii sa nu mai voteze. Dar de cuvantul discriminare, ai auzit?

  5. Lena imi permit sa intervin si eu la comentariul tau, deoarece nu sant de acord cu tine in privinta pensionarilor. Acesti oameni au trudit unii dintre ei pe branci ptr. amarata aia de pensie pe care o asteapta in fiecare luna ca pe nu stiu ce si nu le ajunge de multe ori sa-si cumpere nici medicamentele. Cum poti sa spui ca nu ar trebui sa voteze. de ce ? Hai sa-i absolvim si de acest drept ca sant batrani si cum ai spus ne hotarasc viitorul. Dar te-ai gandit ca poate vreodata o sa fii si tu in locul lor????? tot asa ai vrea sa se comporte cei din jur cu tine??? Poate tu nu ai batrani dar sa stii ca inca foarte multi tineri traiesc pe spinarea lor si in ziua de azi. Stii proverbul cu ,,Cine are batrani sa-i cinsteasca iar cine nu sa-si cumpere”. Daca ar fii si cei din parlament ca tine i-am lasa pe toti batranii sa moara cu zile ca nu mai avem nevoie de ei nui asa?

LĂSAȚI UN MESAJ