Bal de caritate în Cetatea Făgărașului

0
44
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

bal caritate 2Crama de la Cetate a găzduit în acest weekend un eveniment deosebit, rar întâlnit în municipiul nostru. Este vorba de un  bal de caritate inițiat și organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Gala Comunităţii Făgărăşene  s-a dovedit a fi o gală de caritate de înaltă ţinută, la care au fost invitaţi făgărăşeni pregătiţi să facă o demonstraţie de atitudine şi un exerciţiu de implicare civică.

Aflată la prima ediției, Gala Comunității Făgărășene a adunat zeci de concitadini dispuși să pună umărul la ajutorarea unor cazuri susținute de fundație, prin donații. Astfel încât, seara pregătită de organizatori s-a dorit a fi una specială în care muzica de calitate nu a lipsit.

bal caritateCei care au cumpărat o invitaţie simplă la acest eveniment, au donat automat 150 de lei fundației, sprijinind astfel înfiinţarea unui fond pentru Burse de Excelenţă şi Studiu dedicat copiilor de excepţie pe care îi are Ţara Făgăraşului, realizarea unui centru cultural în aer liber şi a unui festival de artă urbană  și contemporană în părculeţul din centrul Vechi al Făgăraşului. Ultimele două cauze pentru care militează această fundație sunt demararea campaniei de mediu „Infiem copacii din Ţara Făgăraşului” și susţinerea spitalului.

Gala Comunităţii Făgărăşene face parte dintr-o serie de trei evenimente care intenţionează să dezvolte spiritul filantropic, ieşirea din letargie şi implicarea activă în comunitate. Următorul eveniment va fi un concert caritabil, de canțonete celebre care va ave loc într-un spațiu neconvențional. Concertul va fi susținut de tenorul Vlad Miriță. Evenimentul va avea loc pe 24 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ