Oamenii s-au distrat duminică la Jibert. Festivalul a fost un succes!

0
157
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Duminică a fost sărbătoare mare în comuna Jibert. Sătenii au fost invitați la prima ediție a Festivalului tradițiilor multicultural etnice. Artiști locali consacrați, dar și ansambluri de dansuri tradiționale au cântat și dansat pe scena amplasată în curtea școlii din localitate. Curtea școlii din Jibert a fost plină de oameni.

Ansambluri de dansuri tradiționale românești, țigănești, săsești au dansat și i-au uimit pe sătenii prezenți la eveniment. La Festival au urcat pe scenă și cântăreți de muică populară, printre care Ștefan Ramba, Bogdan Georgescu, Marilena Albu, Rozalia Oprea, Ionela Roșca, Constantin Tudor, Mariana Șandru, Ionuț Langa și invitatul de seamă, părintele Cristian Pomohaci.

Activitatea a fost înscrisă în cadrul unui proiect finanțat de Consiliul Județean Brașov și cofinanțat de comuna Jibert, „Reînnoirea tradițiilor multiculturale entice din comuna Jibert“. În cadrul acestuia vor fi organizate mai multe evenimente de promovare a tradițiilor și obiceiurilor specifice comunei.

LĂSAȚI UN MESAJ