Au luat banii pe care o femeie îi uitase la bancomat

0
369
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș. Un bărbat și o femeie sunt acuzați că au luat 900 de lei, bani pe care o femeie în vârstă de 74 de ani, i-a uitat la un bancomat din Făgăraș.
Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 74 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov, s-ar fi deplasat la un ATM aparținând unei unități bancare amplasată pe raza municipiului Făgăraș în vederea efectuării unei tranzacții, respectiv retragerea unei sume de bani. Ulterior finalizării acestei activități, femeia în cauză ar fi procedat la ridicarea cardului bancar, fără a prelua suma retrasă, aceasta fiind uitată în fanta bancomatului.
La scurt timp, două persoane necunoscute, respectiv un bărbat și o femeie, ce se aflau în proximitatea ATM-ului, și-ar fi însușit, pe nedrept, suma de 900 lei, ulterior aceștia părăsind zona.
În urma activităților investigativ – operative efectuate în cauză, polițiștii au identificat imagini cu persoanele bănuite de săvârșirea faptei anterior menționată.
Întrucât, identificarea autorilor nu a fost posibilă, în vederea stabilirii răspunderii judiciare și pentru buna desfășurare a urmăririi penale, persoanele care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanelor în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ