Au început lucrările la Baza Sportivă de tip 1 din Parcul Regina Maria

0
685
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

A fost dat ordinul de începere a lucrărilor la Proiectul de investiții ”Baza Sportivă de tip 1”, din parcul Regina Maria din Făgăraș, pe amplasamentul fostului teren de zgură. Ieri utilajele lucrau în zona unde se vor construi vestiarele și terenul multifuncțional care va avea suprafață sintetică. De-asemenea alte utilaje pregăteau terenul pentru suprafața de iarbă naturală. Conform SICAP, câștigătorul licitației este o asociere de firme, respectiv COLEN IMPEX (Leader),TOPALIS ENGINEERING SRL,DIXON CONSTRUCTION.  
Investiția reprezintă o Bază sportivă de TIP 1, finanțată  prin Compania Națională de Investiții (CNI). După finalizarea investiției ar fi a doua bază sportivă de acest tip, finanțată prin CNI, dată în folosință în județul Brașov. Prima a fost inaugurată zilele trecute la Feldioara.
Conform proiectului aprobat, baza sportivă va avea următoarele funcțiuni:
– Teren sportiv fotbal, gazon natural, dimensiuni omologate UEFA și FRF cu dimensiuni 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori;
– Teren sportiv mic- multifuncțional, suprafață sintetică, ce va fi trasat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m;
– Clădire vestiare și administrativă;
– Parcare autovehicule și autocar.
Proiectul are o valoare estimată de 7.037.987,88 lei, fără TVA, și este finanțat 100% prin Compania Națională de Investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ