Au început înscrierile pentru școala postliceală de polițiști

0
1273
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brașov, continuă activitatea de recrutare candidaţi, bărbaţi și femei, pentru a participa la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne,  sesiunea septembrie – octombrie 2021, astfel:
Pentru Școala de Agenți de Poliție,,Vasile Lascăr’’ Câmpina sunt școlarizate 1.292 locuri,. La Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan’’ Cluj-Napoca, sunt 300 locuri, iar la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – 225 locuri.
Cererile-tip de înscriere la concursul de admitere vor fi adresate inspectorului șef și vor fi completate de către candidat în mod lizibil, semnate și transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail: resurse.umane@bv.politiaromana.ro, în perioada 02-14.09.2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
La primirea cererii-tip de înscriere, persoana cu sarcini de recrutare atribuie candidaților codul unic de identificare, o scanează și o comunică, la adresa de e-mail indicată, candidaților.
Cererea va fi însoţită de copie după cartea de identitate. Data şi ora limită de inscriere: 14.09.2021, ora 1600. Celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare se vor depune, de luni până vineri, în intervalul orar 1200-1500, până la data de 22.09.2021. Candidaţii se pot înscrie la o singură şcoală postliceală. Documentele necesare pentru înscriere se găsesc pe site–ul instituției http://bv.politiaromana.ro, anunt unități de învățământ postliceal. Comunicarea informațiilor referitoare la admitere se va realiza prin pagina de Internet a I.P.J. Brașov, http://bv.politiaromana.ro Secţiunea Cariera – Admitere.
Relaţii suplimentare se pot obţine, zilnic la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Brașov, la telefon 0268/407500 interior 20361 și 20362, sau la adresa de internet http://www.bv.politiaromana.ro
Toate informațiile privind planificarea la testarea psihologică și alte activități legate de recrutare vor fi postate pe adresa  http://www.bv.politiaromana.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ