Au început înscrierile la Bikeathon 2022

0
120
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Organizatorii, Fundația Comunitară Țara Făgărașului, anunță startul înscrierilor pentru proiectele Bikeathon 2022! În perioada 11 aprilie – 17 mai 2022, ONG-urile, grupurile de inițiativă şi şcolile, pot înscrie proiecte care schimbă în bine comunitatea din Țara Făgărașului. Bikeathon Țara Făgărașului este principalul eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Prin Bikeathon Țara Făgărașului este sprijinit spiritul de inițiativă al comunității, sunt susținute cauze și idei. Evenimentul reprezintă o combinație perfectă între bucuria de a face fapte bune cu beneficiile sportului în natură. Mecanismul pentru strângerea de fonduri propus de Bikeathon Țara Făgărașului este dezvoltat în jurul unui concurs de ciclism, deschis persoanelor fizice, companiilor și organizațiilor.
Orice persoană fizică, ciclist profesionist sau amator, și reprezentanți ai unor companii sau ai unor organizații (echipe) pot participa la concursul de ciclism, în oricare dintre curse:
BKT 70 – cursa de 71 de km
BKT 40 – cursa de 40 de km
BKT 20 – cursa de 22 de km
BKT 10 – cursa populară de 10 km
BKT 4 – cursa de 4 km în scaun rulant sau handbike
Pentru cei mici, Bikeathon are câteva provocări speciale:
BKT 3 – cursa de 3 ture în jurul Cetății Făgăraș
BKT 2 – cursa de 2 ture în jurul Cetății Făgăraș
BKT 1 – cursa în jurul Cetății Făgăraș
Toate cursele pornesc din centrul municipiului Făgăraș, mai exact din fața Cetății Făgăraș și traversează cele mai frumoase peisaje din Țara Făgărașului.
Detalii pe www.bikeathon.ro
credit foto: https://www.facebook.com/bikeathontarafagarasului

LĂSAȚI UN MESAJ