„Radu Negru“ şi-a desemnat cei mai frumoşi boboci

0
231
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Cei mai frumoşi boboci ai Colegiului Naţional „Radu Negru“ au defilat vineri, 19 octombrie, pe scena Casei de Cultură. Ca în fiecare an, colegiul şi-a desemnat Miss şi Mister Boboc. Nu înainte de ai supune la mai multe probe prin care candidaţii să-şi demonstreze competenţele şi calităţile. Nu au lipsit din cadrul balului momentele comice, muzica şi evident, distracţia!


Cel mai aşteptat moment al începutului de an şcolar în liceele din Făgăraş este Balul bobocilor. Fiecare instituţie de învăţământ îşi alege cea mai frumoasă pereche de boboci. Primii care au dat startul balurilor bobocilor au fost elevii de la Colegiul Naţional „Radu Negru“.
Cele 12 perechi prezente în concurs s-au întrecut pentru a obţine premiul cel mare. Concursuri de dans, cultură generală, dar şi multe alte probe au fost pregătite de organizatori balului. Nu au lipsit nici scenetele pregătite de elevii mai mari ai colegiului făgărăşean.


Momentul mult aşteptat de boboci, dar şi de entuziastul public prezent a fost desemnarea celor mai frumosi elevi din clasa a IX-a. În încurajările şi uralele asistenţei, cei mai frumoşi boboci au fost desemnaţi Georgiana Paler şi Daniel Negrea.

„Sunt foarte fericită pentru această diplomă. Sincer, nu mă aşteptam să câştig şi la un moment dat am crezut că nu am nicio şansă. Dar când mi-au strigat numele nu mi-a venit să cred“, a spus Georgiana Paler, Miss Boboc „Radu Negru“.
„Pentru mine, Balul bobocilor a însemnat foarte mult. Am muncit din greu nu numai eu, ci toţi participanţii. Nu mă aşteptam, sincer, să fiu mister, dar s-a nimerit! Mă bucur foarte mult“, a spus Daniel Negrea, Mister Boboc „Radu Negru“.
Locul IIi a fost ocupat de Denisa Doboliţă şi Florin Comaniciu, iar locul III de Andreea Popovici şi Marius Căpâlna.
Balul s-a încheiat cu un recital al îndrăgitei interprete Elena Gheorghe.
Seria Balurilor bobocilor continuă cu balul organizat de Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ în data de 2 noiembrie. În 8 noiembrie va fi organizat Balul bobocilor la Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Şenchea“, iar în 9 noiembrie la Colegiul „Aurel Vijoli“.
M.B.

LĂSAȚI UN MESAJ