AU AJUNS medicii noi la SPITALUL DIN FĂGĂRAȘ. IATĂ cum s-au ACOMODAT!

2
4868
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Avem 7 medici specialiști noi care au obținut un post la spitalul din Făgăraș. Este vorba de 2 medici radiologi, 1 medic la Terapie Intensivă, 1 urolog, un medic nefrolog , 1 medic pneumolog și un ortoped. Astăzi i-am cunoscut pe doi dintre ei. Este vorba de medicul nefrolog și cel pneumolog. dr. Gabriela Petrescu are 32 de ani și este medic nefrolog a fost primită foarte călduros la Făgăraș și este încântată și determinată să răspundă nevoilor pacienților.

Un alt medic specialist s-a instalat de 3 săptămâni la Compartimentul TBC din cadrul Spitalului „Aurel Tulbure“ din Făgăraș. Este vorba de dr. Ioan Florin Cămărașu, care este medic pneumolog. Pentru a le oferi noilor medici toate condițiile necesare rămânerii în Făgăraș, reprezentanții Primăriei Făgăraș le-au oferit locuințe.

2 COMENTARII

  1. Sunt din FAGARAS ! Am plecat in SUA in 1999 ,unde si locuiesc-dar gindul meu este tot acolo de unde am plecat. Ma bucur din suflet pentru toti FAGARASENII ca-ci in sfirsiit ,incet -incet se va dezvolta ( FAGARASUL) fiind cazut forte jos- : Pe plan politic -sa urce cu oameni copetenti- Pe plan profesional deasemenea sa urce si pe Plan economic.Doresc din suflet ca toti locuitorii acestui oras FAGARAS sa aiba un loc de munca de la mic la mare-sa fie tratati de medici copetenti. MA BUCUR DIN TOATA INIMA ! FELICITARII !Toate cele bune de departe !

  2. Bun venit noilor medici. Din toata inima le doresc succes in activitatea lor. Le doresc ca tot ceea ce fac sa faca cu pasiune si cu dragoste de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ