Atletismul renaşte la Făgăraş, printr-un proiect AJA Braşov

0
210
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Atletismul renaşte la Făgăraş, printr-un proiect AJA BraşovProiectul „Atletism la Făgăraş”, iniţiat de Asociaţia Judeţeană de Atletism (AJA) Braşov în vara anului 2016 şi susţinut de reprezentanţii comunităţii Făgăraşului, începe să-şi arate roadele.
CSM Făgăraş are secţie de atletism şi antrenor în toată regula, după ce fostul sportiv al cluburilor LPS Braşov, CSM Braşov şi CSA Steaua Bucureşti, Vlad Calfă (31 ani), a câştigat concursul pe post organizat de curând.
Astfel, după o lungă perioadă de absenţă, „sportul regină” renaşte la Făgăraş, cu sprijinul comunităţii, prin primarul Gheorghe Sucaciu, un om de cursă lungă, cu iniţiativă, deschis la nou şi receptiv la problemele sportului, prin colegii dânsului din Primărie şi prin oamenii de sport din localitate, precum şi prin Consiliul Local, al căror demers comun, de înfiinţare a secţiei de atletism (HCL Nr. 145/31.07.2017) şi de revigorare, în general, a tot ceea ce înseamnă atletism în Municipiul Făgăraş trebuie salutat şi încurajat.
„Gânduri bune, de apreciere şi de succes, pe mai departe, pleacă şi spre CSM Făgăraş, un club tânăr, cu management sănătos, cu viziune şi reale posibilităţi de dezvoltare şi afirmare, în România şi, mai departe, în Europa. Din acest moment, secţia de atletism CSM Făgăraş îşi deschide activitatea, odată cu înscrierile pentru cursurile de începători, la care sunt aşteptaţi copii de toate vârstele din municipiul Făgăraş”, se arată într-un comunicat al AJA Braşov.

Sursa: www.bzb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ