Astăzi Civitas joacă primul meci din noul campionat

0
45
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

 

O nouă ediție a campionatului ligii a III-a la fotbal, debutează  astăzi de la ora 18.00. Judeţul Braşov va fi reprezentat la acest nivel de o singură echipă, Civitas Făgăraş. O șansă mare a avut echipa din Râșnov, care a participat la barajul de promovare, dar nu a reușit să facă pasul spre eșalonul trei. 

La fel ca și anul trecut, Civitas a fost repartizată în seria a şasea alături de Chindia Târgoviște, FCM Avântul Reghin, FCM Târgoviște, ACS Urban Titu, SCM Argeșul Pitești, CS Atletic Bradu, Fortuna Poiana Câmpina, FCM Câmpina, Conpet Ploiești, FC Păpăuți, FC Zagon. În prima etapă, echipa din Făgăraş se deplasează la Târgoviște unde va juca cu formaţia locală, Chindia, una dintre principalele candidate la promovare. Partida este dificilă, mai ales că făgărășenii au început foarte târziu pregătirile datorită incertitudinii cu privire la înscrierea echipei în liga a III-a.

download (1)

Sandu Cozma, unul dintre antrenorii echipei se arată încrezător dar și conștient de dificultatea partidei:“Știu că începutul va fi greu pentru că am aflat foarte târziu că vom evolua în continuare în liga a III-a. Sperăm ca pe parcurs să punem la punct problemele deficitare iar faptul că se dispută play-off și play- out, ne ajută foarte mult. La Târgoviste, suntem conștienți că vom întâlni o echipă puternică, dar fotbaliștii noștri sunt deciși să de-a o replică pe măsură”.

Echipa probabilă cu care Civitas va începe meciul cu Chindia este: Morariu- Stanciu, Săndei, Sârghie, Căpățână- Onciu, Jakab- Damian, Neamțu, Csere- Strizu.

Tot astăzi, în seria a șasea din liga a treia se mai dispută: FCM Avântul Reghin – FCM Târgoviște, ACS Urban Titu – SCM Argeșul Pitești, CS Atletic Bradu – Fortuna Poiana Câmpina, FCM Câmpina – Conpet Ploiești, FC Păpăuți – FC Zagon.

LĂSAȚI UN MESAJ