4 COMENTARII

  1. nu pot sa cred.fara cuvinte oameni buni.cei care fura miliarde_le romaniei si nu este nevoie sa facem nume….. sunt priviti tot de sus an ciuda faptelor .va dati seama?iar oamenii saraci ,oameni cu probleme evidente vin lasati an mijlocul strazii.an afara romaniei nu se antampla asa ceva.pentru 150,00 de euro dati afara an mijlocul strazii cu copii numai an romania se poate antampla asa ceva .asta este tara noastra o tara de hoti de la mama lor.

  2. Sa le fie rusine ca toti fura miliarde SI dorm linistiti fara probleme.nu le este frica ,nici ca fac puscarie,nici ca II scoate cineva afara din casa,deoarece toti care au ajus Sa conduca o primarie sau o Alta institutie,fie din parlament,guvern sau o primarie sant corupti SI hoti ASA ca din cauza lor am plecat SI vor Mai pleca multi ca noi din Tara.avem,parinti de care ne doare sufletul ca au muncit o viata in fagaras iar cei PE care iau ales isi bat joc de ei.cum VA permiteti dragi alesi Ai poporului Sa mintiti fara nerusinare SI Sa furati fara rusine orasul SI Tara noastra.santeti pagani,fara scrupule,fara dumnezeu.asa v-au educat parintii. vostrii idiotilor CE santeti..sa se scoale din mormant parintii vostrii cred ca sar FI rugat ca Sa nu VA FI nascut neispravitilor CE santeti,iar parintii care traiesc SI VA accepta Sa furati sant ca SI voi niste neispraviti.ar FI bine ca toti care am plecat din Tara din cauza voastra hotilor sa venom SI sa VA facem CE iau facut Lui Ceausescu ca sa scape Romania de prapaditi ca voi care doar mintiri SI furati.sa VA aduceti aminte ca daca lumea nu VA alegea erati nimenea in drum SI plini de praf.nu stiti Sa respectati poporul de PE urma caruia VA castigati painea ca iei VA platesc imbecililor CE santeti.in inchisoare cu voi,pana cand credeti ca o Sa VA mearga..se vede CE parinti aveti SI CE educator VA dat.va doresc la toti cei care santetii in functiii Sa VA ganditi ca puteti ajunge Sa patiti ca Ceausescu SI v-ati merita asta ca Sa nu Mai indrazneasca SI altii Sa faca ASA ceva.

  3. Cine critica primaria sau hotararea judecatoreasca nu are dacat sa ofere acestei familii o locatie pe timp de 6 luni si sa nu incaseze nici un leu iar atunci sa vedem daca ganditi la fel….. Inteleg ca si o chirie modica cum este in cazul de fata (cca 100lei / luna) este ptr unii foarte mult dar trebuie platita si asta la timp (nu dupa somatii, hotarari judecatoresti) si nu in ultima clipa cand nu se mai poate face nimic Ptr Doris: nu stiu unde locuiesti tu, in ce tara, dar ia nu plateste tu 6 luni chirie si ai sa vezi unde ajungi, banuiesc ca tot pe strada. Asa ca ciocul mic si nu mai dati vina pe altii, asta e cel mai simplu lucru.
    Cine pune o familie care are posibilitati limitate de a se intretine, sa faca 3 copii??? Daca nu aveau unde sa stea in conditii decente dupa evacuare, tot statul era acela care trebuia sa ofere macar copiilor un loc intr-o casa de copii, pe banii statului, din taxele si impozitele celor care le platesc si merg la lucru…..
    Va salut si va las ca am treaba ( trebuie sa merg la munca :))

LĂSAȚI UN MESAJ