ART FESTIN 2019. Mâine copiii sunt aşteptaţi la film la ora 10.00 iar adulţii la competiţia de canotci de pe Lacul Cetăţii

0
234
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Făgărăşenii dar şi turiştii sunt aşteptaţi să se bucure de un weekend cultural presărat cu muzică bună şi filme de excepţie dar şi cu activităţi sportive distractive. Astăzi organizatorii celei de-a doua ediţie Art Festin au deschis oficial evenimentul cu o scurtă descriere a ceea ce au pregătit.  Practic, la această oră la Casa de Cultură din Făgăraş se poate urmări filmul „Femeie la război“. La ora 17.00 în Cetatea Făgăraş va avea loc o întâlnire cu scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici moderată de Irina Margareta Nistor iar de la ora 19.00, făgărăşenii şi turiştii sunt aşteptaţi la o piesă de teatru, adaptare după „Moş Nechifor Coţcariul“ de Ion Creangă, restricţie vârsta 12 ani. Actori : Marcel Iureş şi Ruxandra Maniu.

Proiecţia filmelor EUandMe, oferite de Reprezentanţa Comisiei Europene în România va continua între 21.00 şi 21.30 pe scena amplasată în exteriorul Cetăţii.

După ora 21.30 va avea loc un cine-concert, o proiecţie de film cu acompaniament muzical live.

Mâine va fi o zi plină şi ditractivă de la ora 10.00 toţi copiii sunt aşteptaţi la Casa de Cultură pentru un film dedicat lor şi dublat chiar de celebra Irina – Margareta Nistor.

 

În acelaşi timp pe Lacul Cetăţii va avea loc un concurs de canotci.

De la ora 14.00 până la ora 19.15 vor fi proiectate filme în interiorul Casei de Cultură iar la  ora 19.00, în Cetate va avea loc piesa de teatru  „Dosarul Brâncoveanu sau cum am devenit sfânt“.

De la ora 21.00 pe scena din exteriorul Cetăţii Făgăraş se va proiecta filmul „Războiul Rece“.

De la ora 22.30 va avea loc un concert oferit de trupa „Celelalte Cuvinte“.

Duminică din nou copiii sunt invitaţi la Casa de Cultură la film iar de la ora 12.00 la ora 13.30 va avea loc în exteriorul Cetăţii, parada cailor lipiţani de la Sâmbăta. De la ora 14.00 va avea loc filmul „Leto“ proiectat în interiorul Casei de Cultură.

Intrarea la toate evenimentele este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ