ART FESTIN 2019. Filme europene, concurs de vâslit şi o personalitate făgărăşeană SURPRIZĂ

0
213
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Festivalul de Film Art Festin se întoarce la Făgăraş cu o nouă ediţie. O ediţie plină de evenimente culturale unice pentru Făgăraş. Astăzi începând cu ora 11.00 organizatorii au dorit să prezinte cum va arăta cea de-a doua ediţie a festivalului de film, care va avea loc în cel de-al doilea weekend din august, perioada 9-11 august 2019.

Impactul pe care ediţia ART Festin de anul trecut l-a avut a fost unul major pentru Făgăraş. Pe lângă aportul cultural de care a avut parte municipiul , prin filmele de calitate proiectate la Casa de Cultură dar şi prin prezenţa personalităţilor filmului românesc care ne-au trecut pragul –  iar cel mai bun exemplu este Marcel Iureş, festivalul le-a adus făgărăşenilor şi  distracţie inedită , coordonată chiar de renumitul campion Ivan Patzaichin. Este vorba de concursul de canotci. Mai mult decât atât, festivalul a atras investiţii importante în Făgăraş, ce vor fi realizate prin Ambasada Americii.

Cele două proiecte derulate prin Ambasada Americii sunt realizarea unei grădiniţe în Făgăraş şi dotarea, mobilarea farmaciei din spital. De asemenea , organizatorii evenimentului Art Festin au declarat că, în urma festivalului de film de anul trecut vor fi realizate două filme la Făgăraş. Un motiv ca în următoarele ediţii, în cadrul festivalului să fie inclus şi un concurs de scurt-metraje.

LĂSAȚI UN MESAJ