Ansamblul Şinca Nouă, schimb cultural la Bucureşti

0
87
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Ansamblul Folcloric Şinca Nouă a participat în acest weekend la un spectacol în Bucureşti. Schimbul Cultural „Zilele Prieteniei in Romania” este proiectul organizat de Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti in colaborare cu Asociatia Doinita Dance Studio ce presupune un schimb de experienta si un spectacol de folclor.

Spectacol de folclor, cantec, dans si voie-buna a avut loc sambata, de la ora 16:00, in sala „Laurentiu Toma” a Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti. Intrarea a fost liberă.
În cadrul schimbului de experienta, Ansamblul Folcloric Doinita al CCS Bucuresti si Ansamblul Folcloric Sinca Noua, judetul Brasov, invata in cursul unei singure zile 2 dansuri, pe care apoi le prezinta in spectacolul de Gala, impreuna cu alte dansuri din repertoriul propriu.
Din spectacol nu au lipsit invitati speciali precum ansamblul Doina Carpatilor din Iasi sau ansamblul Junii Brasovului din Brasov, precum si numerosi solisti de muzica populara. Partenerii acestui proiect sunt Ministerul Tineretului si Sportului, Universitatea Politehnica Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ