Ambasada SUA și Primăria Făgăraș vor o nouă grădiniță în oraș

0
444
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

O nouă grădiniță cu program normal va funcționa pe strada Negoiu. Proiectul este realizat prin asocierea Municipiului Făgăraș cu Ambasada Statelor Unite ale Americii – Biroul de Cooperare în Domeniul Apărării. Investiția, finanțată de EUCOM, este în valoarea de 1.589.852,10 lei. Amplasamentul a fost predat, iar primarul Gheorghe Sucaciu a semnat ordinul de începere a lucrărilor. Firma Regat Construct va trebui să finalizeze lucrarea în termen de 12 luni, exceptând perioada rece.
Suprafața desfăşurată a grădiniţei va fi de 603,42 mp. Aici vor învăța copii repartizaţi în 4 grupe, iar fiecare grupă va dispune de o sală de clasă. Clădirea va mai fi prevăzută cu: spațiu multifuncțional, vestiar, cabinet medical, izolator cu grup sanitar propriu, două grupuri sanitare pentru copii, un grup sanitar care va deservi și persoanele cu dizabilităţi, un depozit, un oficiu, o terasă acoperită și una neacoperită.
După finalizarea lucrărilor, Primăria Făgăraș va dota unitatea de învățământ cu tot ce este necesar pentru desfășurarea activităților educative.

LĂSAȚI UN MESAJ