Ai idei și nu ai bani? Camera de Comerț Făgăraș are SOLUȚIA!

0
367
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Ce se întâmplă când ai idei și nu ai bani sau ai bani dar nu ai idei. Răspunsul e simplu…nimic. Dar când cei cu bani se întâlnesc cu cei care au idei …ia naștere un proiect care se dezvoltă într-o afacere. Asta își propun să realizeze, reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Brașov, prin centru Europe Direct Făgăraș. Ei au obținut  o finanțarte nerabursabilă de la Uniunea Europeană, pentru a pune în aplicare Planul de Investiții pentru Europa , numit și Planul Junker.

Așadar, Camera de Comerț și Industrie Brașov, prin Centrul Europe Direct Făgăraș, va implementa în primul semestru al anului 2017 , Planul Junker. Sunt planuri mari și pentru municipiul Făgăraș.

Obiectivul proiectului este de consolidarea legăturilor dintre cetățeni și Uniunea Europeană, în special printr-o bună cunoaștere a rolului și activităților instituțiilor în domeniile acoperite de orientările politice.Valoarea totală a proiectului câștigat de Camera de Comerț este de 13.661 de euro, din care finanțare nerambursabilă este de 12.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ