6 COMENTARII

  1. daca oamenii si.ar plati datoriile fata de ecoterm nu s.ar mai ajunge la siscutii de genu, dar atata timp cat nu o fac de unde sa isi plateasca ecotermul datoriile la randul lui

  2. Ce bine acolo-i mafaia italiana escroci ordinari 1 an m-am chinuit sa ma debransez si am facut 20 drumuri de brasov si am platit 900 cu caloriferele inghise escroci hotiiiiiiiii mafiotii…………..

  3. Este ceva iesit din comun sa platesc in cazul meu la un apartament cu 4 camere debransat de la Ecoterm pentru tevile din beci care oricum nu se incalzesc datorita faptului ca o singura persoana din scara mai este conectata la acest sistem de incalzire suma de 55 lei lunar iar factura la gaz pe luna februarie este de 220 lei.

    Trebuie gasita alta formula de calcul,altfel nu plateste nimeni!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Preturi aproape de doua ori mai mari la gigacalorie ca in ilfov ,Prahova ori Covasna astia au luat pielea de pe oameni!
    Enuica se lafaia in salarii de baza in jurul sutei de milioane basca prime si beneficii!Consilierii din primarie ce votau pretul gigacaloriei participau la jaf fiind retribuiti la greu in consiliile de administratie Ecoterm !Neamuri angajate la greu contabile ce se calcau pe picioare de inghesuiala ajungind la 40 milioane la 4 ore lucrate !Trai pe vatrai pe banii omului de rind!Cei din Europa ce i-au finantat la greu cu fonduri europene nerambursabile pt modernizarea Ecoterm si implicit prin cresterea randamentului instalatiilor, pt practicarea unor preturi decente pt cetateni stiu de jaful desantat practicat de avarii de la Ecoterm ce au pierdut la greu clienti prin politica paguboasa a preturilor uriase?

  5. Alo,domnu’ Duta,in reportajul de la stirile BZF,de ce nu specificati cine anume din aceasta intreprindere ,au salarii „de va este jena sa ne spuneti cat sunt de mari” ? Va intreb asta pentru ca ,eu sunt unul dintre acesti angajati care,pentru 1000 Ron/luna (salariu mediu pe economie este 700 Ron),muncesc in subsolurile blocurilor in excremente si apa de canalizare pana la brau si cu roiuri de tantari deasupra capului.Va spun asta pentru ca ,un om cu cultura dumneavoastra,cu scoala si functia pe care o aveti in aceastra institutie,nu aveti absolut niciun drept sa faceti astfel de afirmatii fara a fi concis si subiectiv.Dar pentru ca, sigur,nu veti primi niciun raspuns,va voi spune eu ca,se urmareste falimentarea ecestei societati si scoaterea activelor la vanzare,asa cum s-a vandut cam tot ce s-a putut vinde in orasul asta,fara a raspunde nimeni de aceste fapte, iar cei care vor suferi ,vor fi tot oamenii nevoiasi sau cazurile socialecare care nu-si vor permite alte surse de incalzire .Rusine sa va fie!

  6. Eu cred cà Domnu a làsat Ecotermul , ca sà-i pedepseascà pe Enoriasii cu pàcate grave , … sà rabde de frig ! Domnu este supàrat pe Pàcàtosi , deoarece au profanat ” Sfànta Colliziune ” si ” Sfintii Protoni ” au batjocorit grav toatà ” Opera Artisticà ” de creeatie a Domnului ( Universul ) ! Domnu s-a chinuit timp de 13,75 miliarde de ani fàrà pauzà sà creeze Universul , iar acesti Pàcàtosi , au batjocorit ” Opera Domnului ” ( cumplit pàcat ) ,… de aceea a làsat Domnu Ecotermul si pe Ovidiu Grama , impreunà cu ” Dutà ” , ca sà – i chinuie pe acesti Pàcàtosi ! Acum ei sànt grav pedepsiti de Domnu , deoarece au ràmas toti , si fàrà bani , si in frig , acum rabdà de frig si foame ! Bine le-a fàcut Domnu ,…. asta merità ! Ignoranta este tratatà ca atare ,… cel mai mult uràste Domnu IGNORANTA ! Pe IGNORANTI Domnu – ï pedepseste cumplit , … bine le face ! Slàvit fie Numele Domnului !

LĂSAȚI UN MESAJ