Adio, ani de liceu!

0
68
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

festivitate rn 2Și-au pus uniformele în cui, au îmbrăcat haine de sărbătoare și, încărcați de emoții mari, au pornit spre festivitatea de absolvire a liceului. Este vorba despre elevii Colegiului Național „Radu Negru“, care și-au luat rămas bun de la colegi și profesori.

festivitate rn 3În aplauzele elevilor de clasa a XII-a, profesorii, vădit emoționați și aproape cu ochii în lacrimi, au pășit spre locul unde s-a organizat festivitatea de încheiere a anului școlar la Colegiul național Radu Negru. Momentul culminant, dacă putem spune așa, a fost chiar la început, atunci când au intonat cu toții, atât elevi, cât și cadrele didactice, imnul preferat de toți liceenii „Gaudeamus Igitur“.

festivitate rn 4După 4 ani de liceu, frumoși și plini de experiențe de neuitat, a sunat și pentru elevii claselor a XII-a ultimul clopoțel. Plini de încredere pentru un viitor bun, tinerii au strălucit la festivitate. Și poate cea care a avut cele mai mari emoții a fost chiar șefa de promoție a acestui an școlar, Teodora Dodea, eleva care a încheiat, inclusiv clasa a XII-a, cu media preferată a tuturor, 10!

festivitate rnDiscursuri înduioșătoare și motivante și un cadru de sărbătoare. O sală de festivități plină, atât de elevi și profesori, cât și de părinți și prieteni ai absolvenților de liceu. O atmosferă de poveste, în care cei de clasa a XII-a au predat cheia colegilor din a XI-a, ca simbol al deschiderilor spre cunoaștere.

Acum gândurile absolvenţilor se îndreaptă spre apropiatul examen de Bacalaureat şi înscrierea la cursurile universitare.

(Alina ROMAN)

LĂSAȚI UN MESAJ