Accidentul care a zguduit comunitatea făgărăşeană. Rămas bun, Alex!

0
19802
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Visa să devină medic veterinar… visa să se căsătorească, să fie alături de familie… iar acum toată lumea visează ca Alex să trăiască. 14 ianuarie 2018, puţin trecut de ora 12.00, nimeni nu îşi imagina ce avea să se întâmple pe raza localităţii Cipău în judeţul Mureş. Şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autocamion, după care a ricoșat într-un cap de pod. Şoferul autoturismului …era Alex …

Alexandru Ștefan Șchiopea de 21 de ani, era student la Cluj în anul II. A copilărit în satul Crihalma şi era foarte iubit de întreaga comunitate. Un om bun, un om care zâmbea mereu, oricât de trist ar fi fost, spun cunoscuţii. Poate de aceea a şi plecat atât de repede dintre noi. Cu siguranţă cineva acolo Sus avea nevoie de el.

„Nu poți accepta sa te târăști , când simți chemarea înălțimii !” „Astăzi, timpul și tăcerea reprezintă cele mai prețioase lucruri.”, „Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata.” ” Mâine voi fi ceea ce am ales astăzi să fiu.” – sunt doar câteva dintre citatele postate de Alex pe o pagină de socializare. Cu zâmbetul pe buze şi cu capul sus dorea să ajungă acolo unde şi-a propus. Însă optimismul şi dorinţa de a realiza lucruri măreţe au fost năruite mult prea devreme. Rămas bun suflet frumos! Rămas bun Alex!

LĂSAȚI UN MESAJ