Accident teribil la ieşirea din Cincşor

5
71
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

ultima-ora-accident-pe-dn1-o-persoana-este-incarcerata-thumb-0
Update! Un bărbat a murit iar un altul este grav rănit după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier în comuna Cincu. Şoferul implicat, care conducea un autovehicul ce transporta bani, a pierdut controlul vehiculului, a lovit acostamentul, maşina a revenit apoi pe banda de mers, a intrat în balans, a derapat, a părăsit partea carosabilă, pe direcţia opusă şi s-a lovit cu partea stângă de un copac. În urma accidentului, ocupantul locului stânga spate al maşinii a murit, iar pasagerul de lângă şofer a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul din Făgăraş. Poliţiştii au luat imediat măsuri de pază la locul accidentului până când societatea deţinătoare a autovehicului a trimis o altă autospecială cu echipaj specializat în transportul de valori a preluat suma de bani rămasă în autospeciala avariată. Şoferul de 41 de ani este anchetat de poliţişti, dar beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei sentinţe definitive.

5 COMENTARII

  1. Da,sunt doua denivelari urate pe sosea in zona respectiva, si eu am fost la un pas sa zbor de pe sosea,,,! Chiar trebuie sa moara oameni, ptr, a se face ceva,,,? Cine raspunde …?

  2. Si oare cine plateste pt inca o viata curmata la 26 de ani? orare cate vieti vor mai fi curmate de neresponsabilitatea unora?

  3. Autospeciala era de la firma paza d.o.security.cel care a murit si cel ranit care a ajuns la spital erau din sfantu gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ