Accident între Mândra şi Şercaia

2
54
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

O femeie şi un copil de 6 ani au fost răniţi şi două maşini au fost făcute zob. S-a petrecut pe DN 1 între localităţile Mândra şi Şercaia în jurul orei 17. De vină a fost şoferiţa care a derapat pe şosea şi a intrat pe contrasens oprindu-se într-un autoturism care circula regulamentar.

Traficul pe DN 1 între Mândra şi Şercaia, a fost blocat astăzi în jurul orei 17. Maşinile s-au înşirat pe o distanţă de peste 5 kilometri. Totul după ce o şoferiţă care se îndrepta spre Braşov  a derapat pe şosea şi nu a mai reuşi să controleze autoturismul izbindu-se violent într-o altă maşină care circula regulamentar.

Femeia care se afla la volanul autoturismului Renault a ajuns la spital împreună cu singurul pasager din maşină, o fetiţa de numai 6 ani. Din fericire ele s-au ales cu răni uşoare. Însă neatenţia ei va fi aspru taxată de poliţişti. După accidentul rutier cele două maşini au mai avut o singură destinaţie şi anume centrul Remat.


(Iulia Grecu)

2 COMENTARII

  1. Am vazut accidentul si m-am ingrozit. Nu stiam cate victime sunt si nici care e starea lor. Stiam insa ca, daca la prima ora deschid site-ul vostru, voi afla. Si asa s-a intamplat. Felicitari ca sunteti mereu acolo unde trebuie !

LĂSAȚI UN MESAJ