Accident de muncă la o societate comercială din Făgăraș

0
2325
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Miercuri, 10 noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza municipiului Făgăraș. Un bărbat, angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru în municipiul Făgăraș, fiind în cadrul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice locului de muncă, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele inferioare. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În comunicatul transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Brașov, nu este specificat numele persoanei și nici unitatea unde s-a produs accidentul. În continuarea comunicatului se specifică faptul că: ,,Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei
,,

LĂSAȚI UN MESAJ