A venit Crăciunul în magazinele din Făgăraș!

0
371
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Se apropie Crăciunul! La acest lucru se gândesc făgărășenii de fiecare dată când intră într-un magazin de profil. De câteva săptămâni, vechile produse au fost înlocuite cu decorațiuni specifice acestei perioade a anului. Globuri de diferite mărimi, forme și culori, ghirlande, becuri, Moși de Crăciun, reni, îngerași și nu în ultimul rând icoane care îi reprezintă pe Maica Domnului și Iisus, toate aceste produse specifice sărbătorilor de iarnă au umplut magazinele cu specific dar și supermarketurile, și stau la dispoziția cumpărătorilor făgărășeni.

Decorațiunile specifice sărbătorii de iarnă, pur și simplu îți iau ochii și nu te mai saturi să le privești. Cu greu te poți abține să nu cumperi ceva, fie chiar și un produs mărunt. Reprezentanții magazinelor au venit în întâmpinarea făgărășenilor cu astfel de produse mai devreme, tocmai pentru ca oamenii să aibă timp și bani să își achiziționeze tot ce au nevoie pentru a avea un Crăciun, așa cum și l-au dorit.

Ce mai! Făgărășenii găsesc de toate, de la decorațiuni de Crăciun, cadouri pentru cei dragi, până la aranjamente pentru casă. Deocamdată, majoritatea concitadinilor se mulțumesc doar să privească și să-și facă un calcul pentru ca atunci când Crăciunul va bate la ușă, să știe care este bugetul pentru cumpărături.

 

LĂSAȚI UN MESAJ