10 COMENTARII

 1. USL-jigodii comuniste,
  Ma asteptam la mai mult din partea PNL-ului din Fagaras. Va prostesc USL-asii, curvele de comunisti,copii lui Iliescu.

 2. Acesta este climatul pe care si-l doreste in Romania USL,
  pentru ca asa pot conduce fara griji si pot fura fara sa-i traga nimeni la raspundere.
  Nu-i lasati pe neo-comunistii astia sa ne fura tara si vietile! Berbecul de Canceanu,spera ca fagarasenii sa-i aduca voturi,brasovenii il iau la suturi.

 3. Vezi Bàse , … ne iubesc Animalele astea ! Au iesit toti din ” cocinele ” lor si demonstreazà pe stràzi , …. vor alegerea noastrà pe viatà ! De-aia vor ei ” Alegeri Anticipate ” , ca sà fim alesi pe viatà Bàse ,… o sà intra in istorie Bàse , sàntem amàndoi ” Salvatorii Neamului ” ! Sà vezi ” trai bun ” pe noi Bàse , …. or sà ne ridice la amàndoi statui in toate orasele tarii , in scoli vor fi expuse tablourile noastre si in biserici or sà picteze sfinti cu chipurile noastre ,… !

 4. Nuti , ai dreptate ! Sti ce m-am gàndit ,… dupà ce ne aleg pe viatà , am sà las sà ne construiascà un Bàsesoleu , asa cum lui Mao i-au fàcut Mausoleu , am sà ridic si eu un imens Bàsesoleu , chiar in fata Palatului Poporului , v-a fi o clàdire imensà , complet din sticlà , unde o sà ne odihnim noi doi ( Eroii Natiei ) , ca sà vadà si strà – strà nepotii nostri ce Alesi vrednici au avut ! Am sà las sà ne conserveze cei mai mari specialisti din lume , iar Poporul precis or sà ne aleagà
  si pot – mortem ,… cà tare ne mai iubeste Poporul , Nuti !

 5. Lasa Ionele ca astia care sunt acum fura cu nesimtire si nu-i trage nimeni la raspundere. Cat au furat astia in 7 ani n-au furat ceilalti in 16. Sau tu esti de la monitoru lu baki de scrii aberatii de genu asta?

  Tu asa, cu mintea aia de berbec… esti constient ca astia fura tot ce intra in conturile statului?? Daca da atunci de ce nu-i tragi tu la raspundere? Daca nu esti constient inseamna ca ori esti retardat ori esti de-al lor!

  Trage-o pe roberta anastase la raspudere, ca inteleg ca pe astia poti sa-i tragi din ceea ce ai spus tu… intreab-o de voturile din parlament si apoi scrie pe forum… si asta e una din putinele care se vad.

 6. Vino cu argumente… pana acum ai fost prostit tu de pedelasii tai ca un km de autostrada costa atatea milioane.
  Ai fost prostit si tu sa crezi ca o frunza pe o sigla face o avere. Ca sa nu mai vorbim de sali de sport pe bani grei doar la sate unde sunt maxim 200 de batrani (ca tinerii au plecat demult) si primari PDL. Prostiti sunt aceaia ca tine care fac umbra pamantului si nu fac nimic sa le fie mai bine. Pacat de tine… inca un spalat pe creier.

 7. Aoleu ce nenorocire pe voi , v-a murit Presedintele , … o mare tragedie pentru Poporul Romàn ! Condoleante ! Inteleg durerea cumplità din inimile Poporului , stiu càt de groaznic este , ………… o tragedie , ca la noi in familie , cànd a murit Tata ( Tovaràsul Kim Jong il ) prieten bun cu Presedintele vostru decedat ,… Dumnezeu sà-i aive in pazà pe amàndoi !

  O mare pierdere pentru toti ! Presedintele vostru decedat a fost un om bun , a fost oaspetele nostru de onoare , ne-am amuzat impreunà aici in casà , impreunà cu sapte tovaràse tinere proaspete si umede de 17 ani , … a fost un deliciu total ,… de neuitat ,… ! Presedintele vostru stia cum sà se amuze , si degusta cu plàcere Tovaràsele noastre proaspete si umede ! A fost Musafirul nostru de nenumàrate ori ! Sàntem profund miscati de marea pierdere !

  Tovaràsul Kim Jong un

 8. http://www.youtube.com/watch?v=6wVwztBBWJI&feature=youtube  voi chiar nu vedeti ca toate manifestarile sunt din partea opozitiei…uitati aici dovada clara ca USL si-a platit protestatarii…..si cu siguranta nu sunt singurii care au platit!!!!!aici nu pot sa spun decat un singur lucru RUSINE ROMANILOR CE ACCEPTA ASA CVA!!!MANIPULARE este tot ce se intampla!!!!Nu zice nimeni ca o ducem bine…..dar eu unul nu vreau sa fie mai rau decat acum!!si asta se va intampla in cazul in care va pica actualul guvern,va fi vai de noi,vai de ROMANIA,pentru ca atunci vor avea controlul ei si atunci daca veti iesi in strada….vor spune…..VOI ATI VOTATA,VOI ATI VRUT ASTA!!!

 9. Stimate tovarase Kim Jong Un, sunt abilitat de catre Presedintia Romaniei, sa va aduc la cunostinta ca prietenul ideologic al tatalui dv., pres e dintele Ion Iliescu caghebe,a fost doar internat la spital,n-a murit dupa cum ,probabil dv, ati fost gresit informat de catre televiziulnili noastre ale fostei securitati.Tin sa va anut cu acest prilej,ca in curand vom avea un nou presedinte in care poporul prieten roman (peste 90%) isi pune toate sperantele,e vorba de tovarasul Krin Junk IIL,care va forma un tandem redutabil impreuna cu copilotul Karlan UL Ponta prim-mini stru, apoi tovarasul dan voiculescu ministru de interne, tovarasul Vantu ministrul ecomnomiei,Van Ghele ministrul educatiei,tov. Adrian Nascase ministrul injustitiei ,multiubitulsimultstimatul tovarasul Ivan Iliescov presedinte al Inaltei Curti de Casatie Justitie I drughie…

LĂSAȚI UN MESAJ