A început campionatul judeţean de baschet

0
104
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

 

A început o noua ediţie a Campionatului Judeţean de Baschet masculin-seniori, ediţie în care s-au aliniat la start, alături de formaţia clubului făgărăşan ACS Sportic Pro Baschet, alte şase formaţii-5 din Braşov (BC Galactica, Educaţional, ASA, AS Kron, LSN) şi una din Sinaia-Borsec Sinaia. Campionatul Judeţean de Baschet Braşov este organizat de către Comisia Judeţeană de Baschet Braşov (prima ediţie a avut loc în anul 1983, formaţia din Făgăraş participând de atunci activ la fiecare ediţie, excepţie făcând anii 1990-1993), în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Braşov. Această competiţie are rol recreativ, scopul principal fiind de a spori numărul de practicanţi ai jocului de baschet în municipiul şi judeţul Braşov, precum şi de a oferi foştilor jucători posibilitatea de a practica în continuare acest minunat sport. Formaţia ACS Sportic PRO Baschet Făgăraş are în componenţă la startul actualei ediţii următorii jucători: prof. ing. Ioan Crâznic-antrenor şi în continuare jucător al formaţiei, Mihai Mesaroş, Bogdan Băniceru, Marcel Dobrin, Sebastian Stăniloiu, Cosmin Şchiopu, Cristian Moldovan, Edmund Dell, toţi din Făgăraş, Marcel Mureşan, Rogozea Florin, Kiss Iuliu, Ganea Paul şi Ganea Cătălin, din Oraşul Victoria şi încă cinci juniori ai clubului făgărăşan. Antrenamentele şi jocurile oficiale se desfăşoară în sala de sport a Grupului Şcolar „Dr. Av. Ioan Şenchea“. Clubul de baschet mulţumeşte pe această cale conducerii acestei instituţii pentru sprijinul acordat activităţii baschetbalistice din municipiul nostru.

În prima etapă, baschetbaliştii din Făgăraş au jucat la Braşov în compania formaţiei LSN în faţa căreia au cedat cu scorul de 64-44 (17-14, 19-5, 18-18, 12-7), jocul fiind mult mai echilibrat decât arată scorul final.

În etapa a doua, ACS Sportic Pro Baschet va juca marţi 15 noiembrie la Făgăraş, cu începere de la orele 20:00, cu formaţia braşoveană AFA. Invităm iubitorii de sport din Făgăraş să asiste gratuit la jocurile echipei noastre, la „un altfel de sport”, baschetul fiind „cel mai spectaculos joc sportiv al planetei”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ