1 COMENTARIU

  1. As vrea sa stiu daca locul de munca al solicitantului care adepus crerea pentru repartizarea unui apartament Anl este obligatoriu sa-si desfasoare locul de munca doar in Orasul Fagaras si nu in imprejurimile Orasului Fagaras.
    va multumesc

  2. am citit ca o regula ar fi varsta,si anume,solicitantul sa nu se fi nascut mai tarziu de data 9 aprilie 1974. Este adevarat? pai dupa ce ca au amanat atata timp lucrarile si repartizarea locuintelor, din lipsa de interes,in cazul banuiesc,ce vina avem noi in ca depasim nu cu mult varsta?????? In cazul meu,data de nastere este 7 august 1974.Adica nu mai avem nici o sansa????? precizez faptul ca avem si 2 copii,locuim cu chirie de 10 ani,nu ne permitem o locuinta pt ca asta e traiul in prezent,si consider ca avem tot dreptul la o locuinta ANL. Dar cei care nu au copii si care nu indeplinesc multe criterii impuse de ANL,cum au reusit sa primeasca apartamente,nici macar garsoniere?????? ce sanse mai avem noi amaratii,domnule PRIMAR???????

  3. am fost chiar si in audienta legat de problema cu varsta si mi s-a spus ca ne incadram,ca nu trebuie sa fi depasit varsta de 36 de ani la momentul rapartizarii. si acum spun ca sa nu te fi nascut mai tarziu de 9 aprilie 1974. Unde este adevarul pana la urma?????

  4. Fac pariu pe orice ca „jocurile” sunt deja facute, iar comisia respectiva e pusa mai mult sa faca playback decat sa aleaga 40 de norocosi din 900 de dosare. E simplu: data trecuta au primit AN(a)L-uri cei care au pupat fundu’ lu’ Nelu, acum vor primi cei care pupa in fund actuala putere. Logic, nu? Sa n-am parte de-un ANL daca va mint!

LĂSAȚI UN MESAJ