A fost publicat al doilea set de teste de antrenament pentru BAC și Evaluarea Națională

0
122
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Al doilea set de teste de antrenament pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională a fost publicat pe 1 martie 2021 de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație al Ministerului Educației.
Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți. Modelele de subiecte atât pentru Evaluarea Națională, cât și pentru BAC sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele de la toate examenele naționale.
Pentru acest set de teste de antrenament baremele de corectare și notare vor fi publicate vineri, 5 martie 2021.
Testele pentru bacalaureat sunt afișate în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil. Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat.
Evaluarea Națională 2021 este un examen care se susține pentru prima dată după o nouă programă, de către elevii care au învățat după un nou curriculum bazat pe competențe, nu pe conținuturi. Probele scrise de la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a au loc în acest an pe 22 și 24 iunie, potrivit calendarului oficial.
sursa:edupedu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ