A fost inaugurată noua grădiniță din Făgăraș

0
117
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Oficialitățile din Făgăraș, cele ale Ambasadei Americii și dar și cele ale Comandamentului Forțelor Americane din Europa, au fost prezente la inaugurarea noii grădinițe de pe strada Negoiu. Aici a fost finalizată investiția pentru al doilea proiect realizat în cadrul parteneriatului dintre Primăria Făgăraș și Ambasada SUA- Biroul de Cooperare în Domeniul Apărării, primul fiind farmacia cu circuit închis a Spitalului Municipal Făgăraș.
Proiectul pentru construirea grădiniței a fost finanțat de către Comandamentul Fortelor Americane din Europa și a avut o valoare de aproximativ 1,6 milioane de lei.
Suprafața clădirii este de 603, 42 mp, cu patru săli de clasă: un spațiu multifuncțional cu vestiar, un cabinet medical, un izolator cu grup sanitar propriu, două grupuri sanitare pentru copii, un grup sanitar care va deservi și persoanele cu dizabilităţi, un depozit, un oficiu, o terasă acoperită și una neacoperită și un spațiu pentru joacă și recreere în curte.
Beneficiarii acestui proiect sunt copiii de la gradinița cu program prelungit Pinochio, secția germană care până în prezent a funcționat la parterul unui bloc de pe bulevardul Unirii.

LĂSAȚI UN MESAJ