A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construirea unui CAV la Făgăraș

0
761
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În municipiul Făgăraș deșeurile, altele decât cele care pot fi lăsate pe platformele special amenajate sau care nu se pot depozita în pubele, pot fi depozitate într-un loc amenajat pentru acet lucru. Depozitul denumit Centru de Aport Voluntar (CAV), va fi amenajat pe strada Negoiu, la sediul SALCO și va fi gata în toamna anului viitor, când este prevăzută finalizarea unui proiect de finanțare nerambursabilă, în valoare de 3,8 milioane de euro, obținut de primăria Făgăraș prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).
Ieri, 07 martie 2024, a fost desemnat câștigătorul licitației de executare a lucrărilor, licitație care a fost lansată la data de 02.11.2023. Potrivit datelor publicate pe platforma de licitații publice (SEAP), lucrările vor fi executate de Duplex Distribution și Impa & I, în schimbul sumei de 2.095.736,06 lei fără TVA.
Pe terenul destinat investiției se vor executa următoarele lucrări:
– Platformă carosabilă pentru amplasarea containerelor de tip ab-roll pentru deșeuri şi circulația autoturismelor cetățenilor care aduc deșeuri, respectiv a camioanelor (cap- tractor) care aduc/ridică containerele de pe amplasament;
– Platformă betonată pentru amplasarea containerelor de tip baracă;
– Canalizare pentru colectarea apelor pluviale;
– Zonă verde cu gazon şi plantație perimetrală de protecție;
– Copertină pe structură metalică ușoară (conform proiect de rezistență) pentru protecția containerelor deschise;
– Împrejmuire a amplasamentului cu gard din panouri bordurate prinse pe stâlpi rectangulari din oțel, cu poartă de acces culisantă – acționare manuală;
– În zona de acces principal se va monta un cântar carosabil pentru camioane (cap- tractor);
– Două scări mobile metalice (oțel zincat) pentru descărcarea deșeurilor în containerele deschise înalte;
– Stâlpi de iluminat şi camere supraveghere (8 bucăți).
Astfel de centre vor fi amenajate în mai multe localităţi din judeţul nostru, printre care și Mândra, care va amenaja Centrul de Aport Voluntar aproape de DN1, în zona Fermei Valea Olt.
sursa foto:ecoteca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ