A fost deschis singurul patinoar în aer liber din județ

0
744
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

La Brașov a fost deschis singurul patinoar în aer liber din județ. Administratorii au luat toate măsurile anti-Covid. Patinoarul de la Baza Olimpia a început să funcționeze de marți, clienți nu s-au lăsat așteptați. Prima serie la ora 14.00, iar primii clienți s-au așezat la coadă cu ceva timp înainte. Așa cum au anunțat reprezentanții Consilprest SRL (firmă aflată în subordinea Consiliului Județean Brașov), pentru a se preveni răspândirea infectărilor cu noul coronavirus, la intrarea în patinoar, oamenilor li s-a luat temperatura. De asemenea, pentru a nu se forma aglomerație casele de bilete, clienții au fost lăsați să intre în număr mai mic. De asemenea, în parcarea din incinta patinoarului au fost așezate scaune pentru că oamenii se pot schimba numai în aer liber.

De altfel, directorul Consilprest SRL, Radu Jiga, a reamintit marți că pentru funcționarea patinoarului a fost obținut avizul Direcției de Sănătate Publică Brașov. „Montarea patinoarului a durat aproximativ 30 de zile. Costurile au fost de aproximativ 30.000 lei. Suprafața de gheață are 1.500 de metri pătrați, dar am stabilit un număr limitat de patinatori pe fiecare serie, respectiv 200 de persoane, pentru ca fiecare dintre ele să aibă 7 metri pătrați alocați. În baza sportivă se intră doar cu mască. Intrarea pentru adulți este 15 lei, iar pentru copii este de 10 lei, iar închirierea patinelor costă 15 lei”, a declarat Jica.

Patinele se pot închiria de la unele dintre casele de bilete, iar garderoba este la cealaltă casă.

Prima serie de patinaj începe la ora 10.00, iar următoarele sunt la 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 și 20.00. O serie durează o oră, nu 90 de minute cât era anii trecuți. „Am redus timpul unei serii, pentru avea un timp mai mare între cei care intră și cei care ies”, a mai spus Jica.

LĂSAȚI UN MESAJ