A doua etapă a repartizării computerizate la Făgăraş

0
39
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Douăzeci şi unu de locuri la liceele din Făgăraş vor fi distribuite în cea de-a doua etapă a repartizării computerizate. Cincisprezece au rămas neocupate după prima repartiţie, la Colegiul Tehnic Aurel Vijoli, iar şase la Colegiul Naţional Doamna Stanca. A doua etapă a repartizării computerizate este în derulare.
Ieri s-a dat startul celei de-a doua etape a repartizării computerizate, iar în următoarele zile absolvenţii claselor a VIII- a care nu au ocupat în prima etapă un loc la liceu, vor afla dacă îşi vor pregăti dosarul de înscriere la unul dintre cele două colegii .
Absolvenţii claselor a VIII-a din oraş care, la repartizarea computerizată, nu au ocupat încă un loc la liceu mai au o şansă. În a doua etapă a repartizării ar putea fi distribuiţi la clasa tehnician electrotehnist de la Colegiul Tehnic Aurel Vijoli unde au rămas cincisprezece locuri nerepartizate. La Colegiul Naţional Doamna Stanca au rămas şase locuri după prima repartizare computerizată. Patru sunt la profilul matematică-informatică iar două la profilul uman, bilingv engleză. În celelalte două unităţi de învăţământ liceal din oraş, Colegiul Naţional Radu Negru şi Grupul Şcolar Doctor Ioan Şenchea, toate locurile s-au ocupat după prima repartizare computerizată..

LĂSAȚI UN MESAJ