A debutat „Liga liberală” la fotbal

1
28
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


La sfârşitul săptămânii trecute a debutat ediţia a III-a a „Ligii Liberale” la fotbal în sală, la care şi-au dat concursul 8 formaţii. Dacă în ediţiile precedente, competiţia s-a desfăşurat stil turneu, pe grupe, de data aceasta va fi un campionat în toată regula. „Ne dorim ca această competiţie să continue de acum încolo în acest mod de organizare. Chiar la începutul noului an, printr-o organizare riguroasă, conform regulamentelor în vigoare ale campionatului de fotbal, se va demara această competiţie, ca un adevărat campionat”, ne-a declarat Cristian Urs, organizatorul campionatului.
Vineri şi sâmbătă sala de sport a Colegiului Naţional „Radu Negru“ a fost gazda primelor două etape din totalul celor 7. Cel mai bun start l-a avut formaţia Pro Fotbal, care a acumulat 6 puncte, cu două victorii.

Rezultatele celor două etape au fost următoarele:
Unirea Făgăraş – Scutul Făgăraş 2-2
Săgeata Făgăraş – Flacăra Făgăraş 2-2
Spitalul Făgăraş – Steagul Roşu Făgăraş 2-4
Pro Fotbal Făgăraş – Progresul Voivodeni 6-1

Scutul Făgăraş – Progresul Voivodeni 3-5
Steagul Roşu Făgăraş – Pro Fotbal Făgăraş 2-5
Flacăra Făgăraş – Spitalul Făgăraş 2-0
Unirea Făgăraş – Săgeata Făgăraş 0-0

În această săptămână, luni, miercuri şi vineri se vor disputa următoarele 3 etape, începând cu ora 20:00, cu precizarea că etapa de miercuri va avea loc în sala de sport a Colegiului Naţional „Doamna Stanca”.

1 COMENTARIU

  1. De ce la radu negru? e prea mica sala.. Pt viitor, cand se mai fac astfel de concursuri, ar fi indicat sa se organizeze la Doamna Stanca … asa pot venii mai multi „suporteri” .

LĂSAȚI UN MESAJ