A.C.S. Partizan Ileni a câştigat campionatul, seria EST!

0
419
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Echipa de fotbal A.C.S. Partizan Ileni a câştigat campionatul zonal. Este vorba de campionatul Liga a –V-a,  zona Făgăraşului, seria Est. În această competiţie, 11 echipe şi-au disputat victoria pe teren. Este vorba despre A.C.S. Partizan Ileni, A.S. Luceafărul Mărgineni, A.S. Unirea Făgăraş, A.S. Poiana Mărului, A.S. Clăbucet „Nord“ Sebeş, A.S. Transilvania Felmer, A.S. Olimpia Şercăiţa, A.S. Bradul Şinca, C.S.M. Făgăraş, A.S. Viitorul Copăcel şi A.S. Şercăiana Şercaia.

 

Fotbaliştii de la Partizan Ileni au primit titlul de campioni, duminică, la finalul meciului desfăşurat pe terenul de fotbal de la Ileni, între echipa gazdă şi A.S. Poiana Mărului, meci încheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 5-0.

 

Fotbaliştii de la Partizan Ileni au dorit să dedice această victorie, colegului lor de echipă care a decedat în urmă cu 2 ani, Tomiţă Pirău. De aceea după primirea titlului, ei au ţinut să meargă la cimitir, unde au păstrat un moment de reculegere în memoria celui care le-a fost alături pe teren, o bună perioadă.  Echipa de fotbal Partizan Ileni a fost înfiinţată în anul 2012 de Dorin Metea şi profesorul Mircea Cornea. Este a doua oară de la înfiinţare când membrii echipei reuşesc să obţină titlul de campioni.

LĂSAȚI UN MESAJ