1 COMENTARIU

 1. Chiar plantati 400 de puieti ? Nu imi vine sa cred ca cineva face ceva fara un interes . Voi ce interes aveti ? Sa nu credeti ca o sa il votam din nou pe Manduc daca plantati voi niste pomi !

 2. Draga…primarule,
  Chiar daca nu-ti vine sa crezi, sa stii ca nu avem nici un interes, nici de natura financiara, nici politica. Sprijinul Primariei era necesar, pentru gasirea amplasamentului, logistica (cisterna, unelte) si alte asemenea. Daca s-a gandit cineva sa traga foloase de orice fel, l-am sfatui sa se abtina. Nu asta era intentia noastra. Nu pica si tu in boala specific romaneasca a scenaritei. Crezi- nu crezi, nu exista nici un interes ascuns! Cat priveste treaba cu votul, esti liber sa votezi si tu- cum suntem si noi- cu cine vrei. Inclusiv impotriva lui Manduc. It’s a free country, la urma urmei. Apropo, te asteptam sambata, la 11, in curtea spitalului! Salut!

 3. …pai ca sa vezi! exact ce scriam si la „mesaje cititori”! astia suntem si asa ne-am obisnuit, sa facem totul doar din interes! … nu stiu cum era in vremea „ciuruiutului” – eram prea micutz pe-atunci… dar din cate am vazut si cate mi s-au povestit cam asa era pe-atunci! …interese si para interese! …asta e TARA DE CACAO, IDEALURI DE DOI LEI, PRINCIPII DE RAHAT!

 4. fara dor si poate (este o idee buna) dar sa afirmati ca sudul Romaniei se transforma in Sahara mi se pare un pic exagerat

 5. terbuie sa coborati un pic mai jos in Europa,sa puteti sa simti un pic caldura Saharei .Inutil ca se aferma mereu ca planeta se incalzeste si ca omul este la cauza principala,planeta noastra este foarte mare si sunt si factori naturali care contribuie la incalzirea planetei(vulcani),si sa nu uitam ca planeta noastra este vie si a avut erele ei glaciare ,si dupa ,si intro continuo evolutie,deci sa nu facem o chestie politica din acfet punct de vedere.Dar sa dam o informatie cat mai apropita a evenimentelor.

 6. Bravo de initiativa…dar articolul e agresiv si teribil, fratilor. Pe ce studii va bazati ca Romania va fii a doua Sahara? Pe cine ati avut profesori de Geografie???…As fi vrut sa aflam: de unde provin pomisorii de plantat? Cat oxigen se va produce? Cum ne vor incanta ochiul?…As vrea sa vad ceva statistici si date concrete, un articol care sa te puna pe ganduri, nu care sa te agaseze…parca a fost scris in taxi de la gara pan’ la Big.

  Inundatiile si seceta sunt, ca nu mai e Ceasca sa faca diguri, canalizari si irigatii in sudul tarii…tevile sunt la fier vechi!…iar apa curge pe versanti ca hotii fura padurea.

  Mult noroc la scris.

LĂSAȚI UN MESAJ