7 medalii pentru karateka din Victoria

0
47
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


În perioada 3- 4 martie, a avut loc la Craiova Campionatul Naţional De Shotokan F.R.K.. Este una dintre cele mai importante competiţii naţionale şi a avut ca scop evaluarea nivelului de pregătire al fiecarui sportiv şi selectarea pe criterii de performanţă a sportivilor care vor reprezenta România la Campionatele Mondiale, Europene şi Balcanice.
La acest concurs au participat şi s-au întrecut aproape 250 de karatişti reprezentând 25 de cluburi sportive. C.S. Karate Viromet Victoria a participat cu cinci sportivi şi a reuşit să obţină un număr de 7 medalii: patru de bronz, două de argint şi una de aur. Laureaţii au fost: Fogoroş Iulia Cristina, 13 ani, medalie de bronz – kumite individual, Simionesei Gabriela, 13 ani, medalie de argint – kumite individual, Pampu Daria Maria, 15 ani – medalie de argint – kata individual şi campioană naţională la proba de kumite individual, Bucur Marius (transferat de la C.S.S. Făgăraş) medalie de bronz – kata individual seniori şi Iosipescu Cristian, două medalii de bronz la probele de kumite individual seniori -80 kg şi open.
Karatiştii din Victoria au fost pregătiţi de antrenorul Cristian Iosipescu, care a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi. „A fost o competiţie unde am întâlnit sportivi de valoare, cu experienţă atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Ne-am putut evaslua aici nivelul de pregătire, pentru a şti cum să ne pregătim mai departe“, ne-a spus antrenorul tinerilor karateka.

LĂSAȚI UN MESAJ