43 de sancţiuni contravenţionale constatate în doar patru ore

0
977
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Joi dimineaţă, în intervalul orar 6.00-10.00, poliţiştii rutieri şi de ordine publică cu aviz de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov au desfăşurat acţiuni pe raza întregului judeţ Braşov, în vederea creşterii gradului de disciplină rutieră pe drumurile publice, prin prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum şi pentru verificarea respectării transportului rutier public de persoane şi mărfuri.
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 41 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi 2 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor OG nr. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în valoare de aproximativ 30.800 lei.
De asemenea, pentru abaterile constatate, poliţiştii braşoveni au reţinut 3 certificate de înmatriculare şi 4 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost utilizate echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare, etiloteste, etilometre, aparate Drugtest şi cinemometre TruCam.

LĂSAȚI UN MESAJ